Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ
Κατασκευαστής: LEGAMI
The heart of the home comes to life in the Legami Kitchen Wall Calendar 2022. Featuring a different photo of fresh produce and mouth-watering meals for every month, this gorgeous annual calendar will help you plan each month, keep track of international holidays and take note of important events and reminders. By buying this calendar, you are supporting the Cesvi Foundation The paper is FSC® c..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Ταξιδέψτε στον κόσμο από το σπίτι σας με τους Legami World Cities 12 Illustrated Maps of the World Wall Calendar 2022. Με διαφορετικό προορισμό για κάθε μήνα από το Λονδίνο στο Μπαλί, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο είναι γεμάτο με σχέδια, που σας βοηθούν να προγραμματίσετε τη χρονιά σας, να παρακολουθείτε των διεθνών εορτών και σημειώστε σημαντικά γεγονότα και υπενθυμίσεις. Αγοράζοντας αυτό ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Οι λάτρεις των παλαιών θα λατρέψουν το Legami Vintage Maps Wall Calendar 2022. Με 12 vintage χάρτες του κόσμου από τη συλλογή χαρτών David Rumsey, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο είναι γεμάτο με σχέδια, που σας βοηθούν να προγραμματίσετε τη χρονιά σας, να παρακολουθείτε τις διεθνείς διακοπές και να σημειώνετε σημαντικά γεγονότα και υπενθυμίσεις. Αγοράζοντας αυτό το εικονογραφημένο ημερολόγιο,..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα σουρεαλιστικό όνειρο με το Ημερολόγιο τοίχου Legami Salvador Dali 2022. Διαθέτοντας ένα διαφορετικό έργο τέχνης για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο είναι γεμάτο με πίνακες ζωγραφικής, που σας βοηθούν να σχεδιάζετε κάθε μήνα, να παρακολουθείτε τις διεθνείς διακοπές και να σημειώνετε σημαντικά γεγονότα και υπενθυμίσεις. Αγοράζοντας αυτό το εικονογραφημέ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Γεμίστε τις μέρες σας με κακό με το Legami The Adventures of Pinocchio Wall Calendar 2022. Διαθέτει μια διαφορετική εικονογράφηση εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Carlo Collodi, ‘The Adventures of Pinocchio’, για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο γεμίζει με σχέδια. Ιδανικό για παιδιά, σας βοηθά να προγραμματίζετε κάθε μήνα, να παρακολουθείτε τις διεθνείς διακοπές και να σημειώνετε σημ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Από το Beauty & The Beast έως το Puss in Boots, ζήστε τη ζωή σαν παραμύθι με το Legami Once Upon A Time Wall Calendar 2022. Διαθέτοντας μια διαφορετική απεικόνιση μιας δημοφιλούς παιδικής ιστορίας για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο γεμίζει με σχέδια, βοηθώντας σας προγραμματίστε κάθε μήνα, παρακολουθείτε τις διεθνείς αργίες και σημειώστε σημαντικά γεγονότα και υπενθυμίσεις. Αγοράζ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Βελτιώστε τις καλλιτεχνικές σας γνώσεις με το Legami Impressionists Wall Calendar 2022. Διαθέτοντας ένα διαφορετικό έργο τέχνης για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο είναι γεμάτο με πίνακες ζωγραφικής, που σας βοηθούν να σχεδιάζετε κάθε μήνα, να παρακολουθείτε τις διεθνείς αργίες και να λαμβάνετε υπόψη σημαντικά γεγονότα και υπενθυμίσεις Το Αγοράζοντας αυτό το ημερολόγιο, υποστηρίζετ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: LEGAMI
Αν σας αρέσει το διάβασμα, γιατί να μην καταβροχθίζετε ένα λογοτεχνικό κλασικό κάθε μήνα με το Ημερολόγιο τοίχων του Legami Book Lover's Wall. Με διαφορετική απεικόνιση ενός μεγάλου έργου μυθοπλασίας για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο είναι γεμάτο με σχέδια, που σας βοηθούν να προγραμματίζετε κάθε μήνα , παρακολουθείτε τις διεθνείς αργίες και σημειώστε σημαντικά γεγονότα και υπενθυμί..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2022 LEGAMI 30x29cm ALICE IN WONDERLAND (Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ) UNCOATED PAPER CALENDAR CAL22037 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2022 LEGAMI 30x29cm ALICE IN WONDERLAND (Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ) UNCOATED PAPER CALENDAR CAL22037
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: LEGAMI
Μετατρέψτε κάθε μέρα σε μια υπέροχη περιπέτεια με το Legami Alice in Wonderland Wall Calendar 2022. Διαθέτει μια διαφορετική εικονογράφηση εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Lewis Carroll, «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων», για κάθε μήνα, αυτό το υπέροχο ετήσιο ημερολόγιο γεμίζει με σχέδια, που σας βοηθούν προγραμματίστε κάθε μήνα, παρακολουθείτε τις διεθνείς αργίες και σημειώστε σ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια