Αγαπητοί φίλοι,

Οι ημέρες επιβάλλουν σύνεση, υπευθυνότητα, μείωση των μετακινήσεών μας και παραμονή στο σπίτι. Υπακούμε στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πρωτόγνωρης αυτής επιδημίας. Μένοντας στο σπίτι κερδίζουμε χρόνο για εμάς, τις ευπαθείς ομάδες, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη καθημερινά και τους επιστήμονες που εργάζονται πυρετωδώς για την εύρεση φαρμάκου.  Σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα στην οποία έχουμε βρεθεί όλοι μας υπάρχει ένας φίλος που είναι τελείως ακίνδυνος και μπορεί να μας κάνει συντροφιά κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.. 

Μελέτες δείχνουν πως με λίγα λεπτά διαβάσματος τη μέρα μειώνεται το στρες και οι πιθανότητες εκδήλωσης κάποιας νοητικής δυσλειτουργίας, ενώ ευνοείται η συγκέντρωση και η κριτική σκέψη.

Με μια μεγάλη γκάμα από παιδικά , λογοτεχνικά, ξενόγλωσσα, ακόμη και βιβλία μαγειρικής θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας ευχάριστα και δημιουργικά.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι πάντα μπορείτε να ενημερώνεστε και να τοποθετείτε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pronom.gr

Με ευχές για υγεία και δύναμη,

Η ομάδα Pronom