Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Στρες στη μετά Covid εποχή

Στρες στη μετά Covid εποχή
-20 %
Στρες στη μετά Covid εποχή
Συγγραφέας Γιάννα Καλώτα
Εκδότης Γραφή
Τόπος Έκδοσης Τρίκαλα
Γλώσσα Πρωτοτύπου ελληνικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 212
Σχήμα 21Χ14
Περίληψη / Περιγραφή Το βασικό μήνυμα του βιβλίου είναι το εξής: δεν είναι ανάγκη να ζήσουμε με φόβους που δεν θέλουμε. Το παρόν βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον φόβο, να τον αποδεχτείτε και να μπορέσετε να ζήσετε μία καλύτερη και πιο ελεύθερη ζωή αναπτύσσοντας τις δυνατότητές σας με αυτοπεποίθηση. Σήμερα η ψυχοθεραπεία προσφέρει τη δυνατότητα στο άτομο να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τους φόβους του. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο ανάλυσης της ψυχής, ώστε μπορούσαν μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία να την εξερευνούν, να την προκαλούν, να την καλλιεργούν και, ενίοτε, να τη θεραπεύουν.
ISBN 13 ψηφία 978-618-5881-00-9
Κωδικός Biblionet 290595

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
10,18€
12,72€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια