Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
Το βιβλίο αυτό είναι μια σύγχρονη αναλυτικοσυνθετική μέθοδος για γρήγορη και σχετικά εύκολη προσέγγιση τόσο των απλών γραμμάτων όσο και των συλλαβών και των λέξεων. Το παιδί, ύστερα και από τη δική σας καθοδήγηση, θα μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο, εύκολα και απλά, να συνδυάζει κάθε εικόνα με το αρχικό της γράμμα ή με την αρχική της συλλαβή ή και με ολόκληρη τη λέξη της, να γράφει, πρώτα ό,τι του ζ..
3,99€ 4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,76€
Κατασκευαστής: SALKO
ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ-ΑΡΙΘΜΗΤΗΡΙΟ..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Κατασκευαστής: SALKO
ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Κατασκευαστής: HEADU
Αλφάβητος-Ψηλάφισέ το-Μοντεσσόρι Ηλικία 3-6 Παιχνίδι ανάγνωσης από 3 ετών Τα παιδιά αγγίζουν τα γράμματα και τα συσχετίζουν με τις λέξεις και, χάρη στα ειδικά αυτο-διορθωτικά κομμάτια, μαθαίνουν το αλφάβητο και μπορούν να διακρίνουν μεγαλύτερες και μικρότερες λέξεις. Ικανότητες 1000012 Ανάγνωση και γραφή Αναγνώριση του αλφάβητου- Ανάγνωση πρώτων λέξεων- Απτική ευαισθητοποίηση- Ανάπτυξη ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Κατασκευαστής: HEADU
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με ενσφηνώματα για την αναγνώριση της σωματικής και συναισθηματικής ταυτότητας. Τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα μέρη και τις θέσεις του σώματος, τις πέντε αισθήσεις, τις εκφράσεις του προσώπου και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορούν να απεικονίσουν το σώμα, ζωγραφίζοντάς το με τον μαρκαδόρο στο πινακάκι. Περιεχόμενα: 7 καρτέλες "Ανακαλύπτω το σώμα μου" 42 κο..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Κατασκευαστής: HEADU
Συναρμολόγησε το αυτο-διορθωτικό παζλ με τα ζώα, και μάθε να διαβάζεις τις πρώτες σου λέξεις Ζωντάνεψε τα ζώα, κολλώντας τα κονούμενα ματάκια που περιέχονται. Περιεχόμενα: 12 παζλ με ζώα 36 αυτοκόλλητα ματάκια..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 43 (4 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια