Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Νέα - Εκδηλώσεις RSS Feed

29 Μαρ Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19
pronom 0 428
Αγαπητοί φίλοι, Σε συνέχεια των εξελίξεων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19 και της πρωτόγνωρης κατάστασης που όλοι βιώνουμε, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένω..
01 Απρ Μένουμε σπίτι... διαβάζουμε βιβλία
pronom 0 507
Αγαπητοί φίλοι, Οι ημέρες επιβάλλουν σύνεση, υπευθυνότητα, μείωση των μετακινήσεών μας και παραμονή στο σπίτι. Υπακούμε στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ για να περιορίσουμε ..
02 Απρ Μένουμε σπίτι... παίζουμε παιχνίδια
pronom 0 460
Αγαπητοί φίλοι, Μέσα απ’ όλη αυτή τη νέα καθημερινότητα του «μένουμε σπίτι», δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι. Το δημιουργικό παιχνίδι καλεί το παιδί να ενεργοποιήσει τη φαντασία του, να σχεδιάσ..
30 Απρ Μένουμε ασφαλείς
pronom 0 538
Αγαπητοί φίλοι, Από την Δευτέρα 04/05/2020, το φυσικό μας κατάστημα θα είναι και πάλι ανοικτό από τις 10:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Σάββατο)Η χρήση της μάσκας από όλους μας, για όσο βρισκόμαστε στο κ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια