Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΡΟΛΟΓΙΑ

Κατασκευαστής: NASA
Το Ρολόι Χειρός NASA Σιλικόνης με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: NASA - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Σιλικόνη - Καντράν: Με σχέδιο NASA - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λουράκι - Κούμπωμα: Τοκάς - Τύπος Μηχανισμού: Μπαταρία ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Το Ρολόι Χειρός Disney Minnie Mouse Σιλικόνης με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Disney Minnie Mouse - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Σιλικόνη - Καντράν: Με σχέδιο Minnie Mouse - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λουράκι - Κούμπωμα: Τ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Το Ρολόι Χειρός Must Play More με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Must Play More - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Καουτσούκ - Πλαστικό - Καντράν: Με σχέδιο - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λο..
7,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ MUST BUTTERFLY ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ MUST BUTTERFLY ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Το Ρολόι Χειρός Must Butterfly με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Must Butterfly - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Καουτσούκ - Πλαστικό - Καντράν: Με σχέδιο - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λο..
7,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
Κατασκευαστής: MUST
Το Ρολόι Χειρός Spiderman με Αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Spiderman - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Καουτσούκ - Πλαστικό - Καντράν: Με σχέδιο - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λουράκι -..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ JURASSIC ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ JURASSIC
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Το Ρολόι Χειρός Jurassic Σιλικόνης με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Jurassic World - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Σιλικόνη - Καντράν: Με σχέδιο Jurassic - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δέσιμο: Λ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ FROZEN 2 ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ FROZEN 2
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Το Ρολόι Χειρός Disney Frozen 2 Σιλικόνης με αναλογικό μηχανισμό συνοδεύεται σε μεταλλικό κουτί και είναι κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά την ώρα με τον ευκολότερο τρόπο, χάρη στις αριθμημένες ώρες στο καντράν. - Brand: Disney Frozen 2 - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Υλικό Κατασκευής Ρολογιού: Σιλικόνη - Καντράν: Με σχέδιο Frozen 2 - Σχήμα Πλαισίου: Στρόγγυλο - Δ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 45 (4 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια