Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Κατασκευαστής: COLLECTA
Πρόκειται για έναν μεγάλο πτερόσαυρο της Βόρειας Αμερικής που έζησε στην ύστερη Κρητιδική περίοδο πριν από 86-84,5 εκατομμύρια χρόνια. Η φιγούρα του ενήλικου αρσενικού Πτερανόδοντα διαθέτει κινούμενο σαγόνι. Πιθανότατα ο πιο γνωστός και δημοφιλής πτερόσαυρος, ζούσε γύρω από τις ακτές της μεγάλης μεσόγειας θάλασσας που κάλυπτε την κεντρική περιοχή όπου σήμερα βρίσκονται οι ΗΠΑ. Οι πτερόσαυροι δεν ή..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Το Πραβιτόκερας είναι μία ακόμα προσθήκη στη σειρά Προϊστορικών Θαλάσσιων Πλασμάτων. Πρόκειται για έναν αμμωνίτη που έζησε στην ύστερη Κρητιδική περίοδο πριν από 85-70 εκατομμύρια χρόνια στην περιοχή της σημερινής Ιαπωνίας...
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Μία ακόμα αντικατάσταση παλαιότερου μοντέλου, ο Νεοβενάτορας ήταν ένα θηρόποδο της πρώιμης Κρητιδικής περιόδου από τη Βρετανία που έζησε πριν από 133-125 εκατομμύρια χρόνια και ανακαλύφθηκε στο νησί Wight. Έφτανε τα 7,6 μέτρα σε μήκος. Η φιγούρα αναπαριστά το σαρκοβόρο σε στάση όσφρησης του αέρα για αναγνώριση πιθανής λείας. Ο Νεοβενάτορας είχε βαθιά ρουθούνια και αισθητήρια όργανα στο ρύγχος του ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Αυτό το θηρόποδο από τη Βρετανία ήταν ο πρώτος δεινόσαυρος που αναγνωρίστηκε ως προϊστορικό ζώο και απέκτησε επιστημονική ονομασία. Έζησε στο τελευταίο κομμάτι της μέσης Ιουρασικής περιόδου πριν από 166 εκατομμύρια χρόνια και εκτιμάται ότι έφτανε τα έξι μέτρα σε μήκος. Ήταν ένα μυώδες πλάσμα με μακρύ κεφάλι που θυμίζει τον στενό συγγενή του, Τορβόσαυρο. Το νέο μοντέλο αντικαθιστά τον παλιό και ξεπ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Αυτή η φιγούρα είναι μια εντυπωσιακή εκδοχή αυτού τoυ τεράστιου σαυρόποδου που βρέθηκε στην Κίνα και έζησε στην ύστερη Ιουρασική περίοδο πριν από 160-145 εκατομμύρια χρόνια. Γνωστά για τον εξαιρετικά μακρύ λαιμό τους που είχε μήκος σχεδόν το μισό του σώματός τους, τα διάφορα είδη του Μαμεντσίσαυρου μπορεί να έφταναν 22-35 μέτρα σε μήκος. Η φιγούρα της CollectA ενσωματώνει μοναδικά το ρόπαλο στην ο..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Πρόκειται για έναν αδρόσαυρο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα (Σεπτέμβριος 2019) κοντά στην πόλη Mukawa στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας. Έζησε πριν από 72-70 εκατομμύρια χρόνια και αυτό το φυτοφάγο ζώο έφτανε τα 8 μέτρα σε μήκος. Είναι πιθανό να είχε ένα κοντό λοφίο στο κεφάλι του. Το απολίθωμα του Καμουίσαυρου είναι πιθανόν το πιο πλήρες που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στην Ιαπωνία...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ελασμόσαυρος, ο πλησιόσαυρος (όχι δεινόσαυρος) της ύστερης Κρητιδικής που έζησε πριν από περίπου 80,5 εκατομμύρια χρόνια στο μεγάλο θαλάσσιο πέρασμα που κάλυπτε τη σημερινή Βόρεια Αμερική. Έφτανε τα 10,3 μέτρα σε μήκος. Το μοντέλο αναπαριστά τον Ελασμόσαυρο κατά την προσπάθεια επίθεσης στη λεία του...
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ο Διλοφόσαυρος, έζησε πριν από περίπου 193 εκατομμύρια χρόνια στην πρώιμη Ιουρασική περίοδο στην περιοχή της σημερινής Βόρειας Αμερικής. Ήταν ένα σαρκοβόρο μεσαίου μεγέθους που έφτανε τα 7 μέτρα σε μήκος και διέθετε στο κεφάλι του δύο λοφία που πιθανόν χρησίμευαν σε τελετουργικά ζευγαρώματος. Απέκτησε ιδιαίτερη φήμη μέσα από τη λανθασμένη απεικόνισή του στην ταινία Jurassic Park, ωστόσο η φιγούρα ..
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Το 2012 η CollectA ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την καινοτόμα σειρά με τίτλο “Λεία Δεινοσαύρων” ως συμπλήρωμα στους σαρκοβόρους δεινόσαυρους. Αυτή τη χρονιά προσθέτουμε τη φιγούρα ενός νεκρού Βροντόσαυρου. Όπως με τα υπόλοιπα μοντέλα στη σειρά, η λεία Βροντόσαυρου διαθέτει πληγές που είτε έχουν ανιχνευθεί στα διαθέσιμα απολιθώματα είτε πιθανόν προκλήθηκαν από κάποιον θηρευτή και μπορεί να οδ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ξιφάκτινος: μετά από μεγάλη ζήτηση από τους συλλέκτες μας, η CollectA δημιούργησε το μοντέλο αυτού του γιγάντιου αρπακτικού ψαριού της ύστερης Κρητιδικής που έζησε στους ωκεανούς πριν από 112-66 εκατομμύρια χρόνια. Έφτανε σε μήκος τα 5,1 μέτρα...
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ο Δοιδύκουρος πρόκειται για έναν φυτοφάγο γλυπτόδοντα που έζησε στο Πλειστόκαινο και το Ολόκαινο πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια και επιβίωσε μέχρι 8-7 χιλιάδες χρόνια πριν στη Νότια Αμερική. Συγγενεύει με τους σημερινούς αρμαδίλλους, τους βραδύποδες και τους μυρμηγκοφάγους. Έφτανε τα 3,6 μέτρα σε μήκος. Ξεχωρίζει για το ασυνήθιστα σχηματισμένο καβούκι του και το οστέινο ρόπαλο στην ουρά του που πιθ..
14,60€
Χωρίς ΦΠΑ:11,77€
ΤΥΡΡΑΝΟΣΑΥΡΟΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: AS
Ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν! Με το σφυρί και το καλέμι μπορείς να σκάψεις και να ξεθάψεις τα αρχαία απολιθώματα του Μαμούθ. Συναρμολόγησε το σκελετό και δες τον να φωσφορίζει στο σκοτάδι. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δεις το δεινόσαυρο να ζωντανεύει μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή και σαρώνοντας την κάρτα, βλέπεις στη συσκευή σου τον Δεινό..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 55 (5 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια