Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

ΤΥΡΡΑΝΟΣΑΥΡΟΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: AS
Ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν! Με το σφυρί και το καλέμι μπορείς να σκάψεις και να ξεθάψεις τα αρχαία απολιθώματα του Μαμούθ. Συναρμολόγησε το σκελετό και δες τον να φωσφορίζει στο σκοτάδι. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δεις το δεινόσαυρο να ζωντανεύει μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή και σαρώνοντας την κάρτα, βλέπεις στη συσκευή σου τον Δεινό..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
ΝΕΑ ΧΑΛΑΠΑΤΣΑ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: AS
Νέα Χλαπάτσα με Συλλεκτική Φιγούρα Dino! 12 για να συλλέξεις! 3 διαφορετικές στρώσεις αφράτης χλαπάτσας στο βαζάκι, 2 μεταλλικά χρώματα και η νέα χλαπάτσα Alpaca. Ανάμιξε και δημιούργησε το δικό σου χρώμα. Σύλλεξέ τες όλες!..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
XL ΤΕΜΝΟΝΤΟΣΑΥΡΟΣ 88730
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
XL ΤΕΜΝΟΝΤΟΣΑΥΡΟΣ..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
XL ΝΤΑΞΙΑΤΑΪΤΑΝ 88704
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
XL ΝΤΑΞΙΑΤΑΪΤΑΝ..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
XL ΜΑΣΑΣΑΟΥΡΟΥΣ 88677
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
XL ΜΑΣΑΣΑΟΥΡΟΥΣ..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ένας από τους περισσότερο γνωστούς και αγαπητούς σαυρόποδες δεινόσαυρους είναι ο Διπλόδοκος που έζησε πριν από 154-152 εκατομμύρια χρόνια στην ύστερη Ιουρασική περίοδο. Κατοικούσε την περιοχή που σήμερα βρίσκεται η μεσοδυτική Βόρεια Αμερική. Το όνομά του προέρχεται από τα κόκκαλα κάτω από την ουρά του που έχουν σχήμα V και θυμίζουν δύο δοκούς και που την εποχή που ανακαλύφθηκε θεωρήθηκαν μοναδικά...
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια