Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΝΤΟΜΑ

Κατασκευαστής: COLLECTA
ο Βάτραχος του Δαρβίνου βρίσκεται στα ρυάκια και τα δάση της Χιλής και της Αργεντινής. Πιθανότατα αυτό το είδος είναι εξαφανισμένο, αφού δεν έχει βρεθεί από το 1981. Αυτός ο μικροσκοπικός βάτραχος (περίπου 3,5 εκατοστά σε μήκος) πήρε το όνομά του από τον εξερευνητή Κάρολο Δαρβίνο, ο οποίος τον ανακάλυψε κατά τη διάρκεια του “Ταξιδιού του Μπιγκλ”. Ο βάτραχος του Δαρβίνου μπορεί να καμουφλαριστεί στ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
L ΤΡΙΛΩΒΙΤΗΣ ΡΕΝΤΛΙΧΙΑ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Ο Τριλωβίτης ανήκει στην ομάδα των προϊστορικών θαλάσσιων αρθρόποδων που θυμίζουν τη σημερινή Ξιφόσουρα (πεταλόσχημος κάβουρας) και είναι συγγενείς με τα σημερινά οστρακοειδή και έντομα. Πολύ πρόσφατα, παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν τα απολιθώματα ενός είδους γιγάντιου τριλωβίτη που έζησε στους αρχαίους ωκεανούς που βρίσκεται σήμερα η Αυστραλία πριν από 540 εκατομμύρια χρόνια. Η ανακάλυψη του Τριλωβίτη..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Η Σαρανταποδαρούσα είναι μεταμερικό ζώο της οικογένειας των εκατοντάποδων (που περιλαμβάνει τα μυριόποδα και άλλα είδη) με ένα ζεύγος ποδιών σε κάθε τμήμα του σώματος. Οι περισσότερες είναι δηλητηριώδεις και με το δάγκωμά τους εκχέουν δηλητήριο μέσω μιας απόφυσης που θυμίζει δαγκάνα. Παρά το όνομά τους ο αριθμός των ποδιών τους διαφέρει και κυμαίνεται από 30 μέχρι 354. Πάντοτε διαθέτουν περιττό αρ..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
L ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ 88884
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Η Μαύρη Χήρα είναι αράχνη που μαζί με τους παρόμοια ονομασμένους συγγενείς της βρίσκεται σε πολλά μέρη της γης. Ποικίλλει αρκετά σε μέγεθος και αρκετές έχουν κόκκινα, λευκά ή κάστανα σημάδια στο πάνω μέρος του κορμού. Μερικές αναγνωρίζονται εύκολα από τα κόκκινα σημάδια στο κάτω μέρος του κορμού και έχουν το σχήμα κλεψύδρας, λεπτομέρειες που αναπαριστώνται στο μοντέλο της CollectA. Αυτές οι μικρές..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια