Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΖΩΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

S Φωκάκι Δακτυλιωτό
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
S Φωκάκι Δακτυλιωτό..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
CollectA Κασετίνα με Μίνι Θαλάσσια Ζώα – 2 (A1108)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
BM COLLECTA ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΘΑΛΑΣΣΙ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
CollectA Κασετίνα με Μίνι Θαλάσσια Ζώα – 1 (A1107)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
BM COLLECTA ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΘΑΛΑΣΣΙ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ 88967
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Στη σειρά Θαλάσσιας Ζωής, η CollectA διάλεξε ένα πολύ ενδιαφέρον είδος. Η Πεσκαντρίτσα είναι οστέινο ψάρι που διαθέτει πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη στη φύση, ζει αποκλειστικά στο αλμυρό νερό και συναντάται σε όλο τον κόσμο. Είναι σαρκοβόρο ψάρι που έχει εξελιχθεί να αρπάζει τη λεία του. Το στόμα έχει πολλά κοφτερά δόντια με εσωτερική κλίση για να γραπώνει το θήραμα. Το μήκος ποικίλλει από ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Μεγάπτερο Φαλαινάκι (88963)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Η Μεγάπτερη ανήκει στις μπαλενοφόρες φάλαινες και έχει σκούρο χρώμα με λευκή κοιλιά και λαιμό. Όταν γεννιέται ένα μωρό, είναι 3-4,5 μέτρα σε μήκος και ζυγίζει έναν τόνο. Η Μεγάπτερη έχει ιδιαίτερο σωματότυπο με μακριά θωρακικά πτερύγια και κεφάλι γεμάτο εξογκώματα, που αποτυπώνονται με ακρίβεια στο νέο μοντέλο. Το κεφάλι και το κάτω σαγόνι καλύπτονται με εξογκώματα τα οποία ονομάζονται φύματα. Στη..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
XL ΣΑΠΟΥΝΑΣ (ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ)
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Η συλλογή μας για τα Ζώα της Θάλασσας μεγαλώνει με την προσθήκη του Καρχαρία Προσκυνητή (που είναι γνωστός και ως Σαπουνάς). Ο Σαπουνάς (Καρχαρίας Προσκυνητής) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο. Παρά την τρομακτική εμφάνισή του είναι ακίνδυνος, καθώς τρεφεται με πλαγκτόν. Πολλά βιολογικά χαρακτηριστικά του Σαπουνά αποτελούν μυστήριο. Τα κόκκαλα των βραγχίων τους που φιλτράρουν το πλαγκτ..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Οι Αστακοί αποτελούν μια ομάδα μεγάλων οστρακοειδών. Έχουν μεγάλα σώματα με μυώδεις ουρές. Τρία από τα πέντε ζευγάρια ποδιών τους έχουν νύχια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα. Συνήθως, έχουν σκούρο χρώμα, γαλαζωπό ή πρασινωπό καφέ, προκειμένου να καμουφλάρονται στον βυθό, αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι χρωματισμοί. Το μοντέλο της CollectA έχει καστα..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
L ΟΡΘΟΚΕΡΑΣ 88903
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
Το Ορθόκερας, που πήρε το όνομά του από το κωνικό σχήμα του κελύφους του που θυμίζει όρθιο κέρατο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κεφαλόποδα ναυτιλοειδή. Τα Ορθοκέρατα ήταν σαρκοβόρα και έζησαν στη μέση Ορδοβίκια περίοδο πριν από 470-458 εκατομμύρια χρόνια στις θάλασσες που βρίσκονται σήμερα οι Βαλτικές χώρες και η Σουηδία...
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια