Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΣΚΥΛΟΙ

Κατασκευαστής: COLLECTA
Το Μπιγκλ είναι μια πολύ δημοφιλής φιγούρα της σειράς κατοικίδιων ζώων. Το Μπιγκλ είναι λαγωνικό που εκτράφηκε κυρίως για κυνήγι λαγών. Έχει εξαιρετική όσφρηση και ικανότητα στην ιχνηλασία και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο στην ανίχνευση απαγορευμένων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Η ουρά δεν τυλίγεται πάνω από την πλάτη, αλλά παραμένει ίσια όταν είναι σε εγρήγορση. Στη φι..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Κατασκευαστής: COLLECTA
Το σύγχρονο Μπόξερ εκτράφηκε στη Γερμανία τον 19ο αιώνα. Τα Μπόξερ ονομάζονται έτσι λόγω της χαρακτηριστικής τους δυνατότητας να στέκονται στα πίσω πόδια κουνώντας τα μπροστινά τους σε μια στάση που θυμίζει πυγμάχο. Έχουν δυνατό και αθλητικό σώμα με κοντό τρίχωμα και πλατύ κρανίο. Η ουρά της φιγούρας δεν είναι κομμένη, παρότι συνηθιζόταν παλιότερα. Αρχικά ήταν σκυλί εργασίας που πλέον έχει μετατρ..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
L ΜΟΛΟΣΣΟΣ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: COLLECTA
L ΜΟΛΟΣΣΟΣ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια