Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ (ΣΕΛΟΤΕΙΠ) TESA STANDARD 33MX15MM
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: TESA
Το tesafilm® standard είναι η αυτοκόλλητη ταινία γενικής χρήσης που ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη ταινία γραφείου και πρέπει να αποτελεί μέρος οποιουδήποτε νοικοκυριού ως ταινία κατασκευών για γενική χρήση. Η διαφανής ταινία είναι απαλλαγμένη από PVC και τυχόν τοξικούς διαλύτες. Συνδυάζει καλή πρόσφυση με υψηλή αντοχή σε υπεριώδη ακτινοβολία και φθορά..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:0,97€
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ TESA 5M X25MM
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: TESA
Η Αντιολισθητική Ταινία tesa® προσφέρει επιπλέον ασφάλεια για δάπεδα τα οποία τείνουν να είναι ολισθηρά. Είναι ιδανική για σκαλοπάτια, ράμπες, σκάλες, κύτη σκαφών και άλλες κρίσιμες επιφάνειες. Εξαιρετικά ισχυρή και ανθεκτική ταινία Πολύ ισχυρή πρόσφυση Σχίζεται με το χέρι..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 107 (9 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια