Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
Κατασκευαστής: TETTRIS
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ..
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,26€
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ 17Χ24 CLASSIC
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ
Εβδομαδιαία ημερολόγια με σκληρό εξώφυλλο και PVC κάλυμμα σε 7 χρώματα Το 2024 σε ασημοτυπία Δίχρωμη εκτύπωση στο εσωτερικό, σε λευκό χαρτί 70 γρ. Η εβδομάδα σε δύο σελίδες (σαλόνι) Συνοπτικά ημερολόγια και πλάνα Παγκόσμιες ημέρες, εορτολόγιο, επίσημες αργίες Ανατολή - Δύση, φάσεις Σελήνης Χρήσιμες πληροφορίες Χώρος για τηλέφωνα και σημειώσεις Χάρτες Διατίθεται σε ..
7,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,89€
ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 7Χ7.5
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ
Ατζέντα "Τετράγωνη" (7Χ7,5) σε 9 χρώματα Πλαστικό ημιεύκαμπτο κάλυμμα Ασημοτυπία 2024 Στο εσωτερικό, η εβδομάδα σε δύο σελίδες Μονόχρωμη εκτύπωση σε χαρτί 70 γρ. Ανατολή - Δύση, φάσεις Σελήνης Συνοπτικό ημερολόγιο μηνών Εορτολόγιο, επίσημες αργίες Τηλέφωνα άμεσης ανάγκης Χώρος για τηλέφωνα και σημειώσεις Διατίθεται σε άλλα 6 μεγέθη..
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,05€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 85 (8 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια