Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΜΟΛΥΒΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

Κατασκευαστής: STABILO
Τα χρωματιστά μολύβια κιμωλίας προσφέρουν μοναδική εκφραστικότητα, αλλά είναι εύθραυστα. Γι' αυτό ο ειδικός ξύλινος μανδύας του Stabilo CarbOthello προστατεύει τον ευαίσθητο πυρήνα τους. Η υψηλή συγκέντρωση χρώματος εγγυάται ισχυρή λαμπρότητα και δύναμη επικάλυψης, καθώς και υψηλή φωτεινότητα. » Στεγνή και τεχνικές εφαρογές όπως με το κάρβουνο ή την κιμωλία. » Για ακριβής γραμμές και λεπ..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:0,97€
Κατασκευαστής: STABILO
ΜΟΛΥΒΙ STABILO ΚΑΡΒΟΥΝΟ 1400..
1,35€
Χωρίς ΦΠΑ:1,09€
Κατασκευαστής: ROTRING
Το_επαγγελματικό εργαλείο σε χρώμα μαύρο και burgundy. Με το κλασικό σχέδιό του, εργονομική, ανάγλυφη λαβή που δημιουργεί σταθερό και άνετο κράτημα, ο Tikky αποτελεί το ιδανικό μηχανικό μολύβι για σκίτσα ή τεχνικά σχέδια που απαιτούν ακρίβεια. Σηματοδοτημένα με χρώματα βάσει ISO 3098 και πάχη γραφής 0.35 - 0.5 - 0.7 - 1.0..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια