Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ SPIDERMAN 20ΤΕΜ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Οι Αυτοκόλλητες Ετικέτες Spiderman είναι ιδανικές για να διακοσμούν σχολικά είδη, όπως σχολική τσάντα πλάτης, τρόλεϊ, κασετίνα, βιβλία, τετράδια, και φακέλους! Απαραίτητες για κάθε σχολική λίστα, οι αυτοκόλλητες ετικέτες στοιχείων διευκολύνουν κάθε μαθητή να βρίσκει εύκολα τα σχολικά του είδη. - Brand: Marvel Spiderman - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Αριθμός Ετικετώ..
0,90€
Χωρίς ΦΠΑ:0,73€
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ FROZEN 2 20ΤΕΜ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Οι Αυτοκόλλητες Ετικέτες Disney Frozen 2 είναι ιδανικές για να διακοσμούν σχολικά είδη, όπως σχολική τσάντα πλάτης, τρόλεϊ, κασετίνα, βιβλία, τετράδια, και φακέλους! Απαραίτητες για κάθε σχολική λίστα, οι αυτοκόλλητες ετικέτες στοιχείων διευκολύνουν κάθε μαθητή να βρίσκει εύκολα τα σχολικά του είδη. - Brand: Disney Frozen 2 - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Αριθμός Ετ..
0,90€
Χωρίς ΦΠΑ:0,73€
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ANIMAL PLANET 20ΤΕΜ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Οι Αυτοκόλλητες Ετικέτες Animal Planet είναι ιδανικές για να διακοσμούν σχολικά είδη, όπως σχολική τσάντα πλάτης, τρόλεϊ, κασετίνα, βιβλία, τετράδια, και φακέλους! Απαραίτητες για κάθε σχολική λίστα, οι αυτοκόλλητες ετικέτες στοιχείων διευκολύνουν κάθε μαθητή να βρίσκει εύκολα τα σχολικά του είδη. - Brand: Animal Planet - Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ - Αριθμός Ετικετ..
0,90€
Χωρίς ΦΠΑ:0,73€
Κατασκευαστής: LUNA
Οι Αυτοκόλλητες Ετικέτες Luna 20 Τμχ. διατίθενται σε 5 υπέροχα σχέδια και είναι ιδανικές για να διακοσμούν σχολικά είδη, όπως σχολική τσάντα πλάτης, τρόλεϊ, κασετίνα, βιβλία, τετράδια, και φακέλους! Απαραίτητες για κάθε σχολική λίστα, οι αυτοκόλλητες ετικέτες στοιχείων διευκολύνουν κάθε μαθητή να βρίσκει εύκολα τα σχολικά του είδη. • Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ • Αριθμός Ετικ..
0,80€
Χωρίς ΦΠΑ:0,65€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια