Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΠΛΑΤΗΣ

Κατασκευαστής: POLO
Αφήστε το σακίδιό σας να αναδείξει το στυλ σας. Μοναδική υφή που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. 1 Κεντρική θήκη με εσωτερικό neoprene χώρισμα για αποθήκευση και μεταφορά laptop 15,4″ και εσωτερική θέση κινητού τηλεφώνου. *(Προτείνεται να ελέγξετε την θήκη με το δικό σας laptop καθώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το μοντέλο.) 1 Μπροστινή τσέπη με ιμαντάκι Polo. 1 Πλαϊνή θήκη με..
44,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,48€
Κατασκευαστής: POLO
Kατασκευασμένο από ύφασμα 1000D γνωστό για την αντοχή του και την ικανότητά του να αντέχει στο χρόνο και τις καθημερινές φθορές. 1 κεντρική θήκη. 2 μικρότερες τσέπες μπροστά με εσωτερικά τσεπάκια για περισσότερη οργάνωση και εσωτερικό μπρελόκ για κλειδιά. Ειδικά ενισχυμένη εσωτερική θήκη για προστασία και μεταφορά laptop έως 15,6″. *(Προτείνεται να ελέγξετε την θήκη με το δικό σας lapt..
36,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,03€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 321 (27 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια