Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

1% καλύτερη ζωή

1% καλύτερη ζωή
-10 % Εξαντλήθηκε
1% καλύτερη ζωή
Συγγραφέας Φώτης Δρακόπουλος
Εκδότης Έσοπτρον
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου ελληνικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 230
Σχήμα 21x14
Περίληψη / Περιγραφή Ένα βιβλίο που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε τη σημαντικότερη σχέση της ζωής μας: τη σχέση με τον εαυτό μας. Σκοπός του είναι να ταρακουνήσει τον αναγνώστη και να του πει ότι πρέπει να ασχοληθεί με την γνώση του Eαυτού του. Βασικά μηνύματα Βιβλίου 1. Η γνώση του Εαυτού μας είναι το μεγαλύτερο αγαθό. 2. Τίποτα εξωτερικό δεν μπορεί να σε γεμίσει, αν μέσα σου δεν είσαι καλά. 3. Λόγος για ό,τι δεν διδάχθηκε στο σχολείο. Όλα αυτά που αν ξέραμε θα κάναμε τη ζωή μας καλύτερη. 4. Η δημιουργία ενός τρόπου ζωής και ενός τρόπου σκέψης. 5. Πώς να βγούμε από τον προγραμματισμό μας και τις κεκτημένες ταχύτητες και να αποφασίσουμε να έρθουμε πιο κοντά στον πραγματικό μας εαυτό. 6. Πώς να βρούμε τον τρόπο ζωής που μας ταιριάζει. 7. Πώς να αποφασίσουμε τι χαρακτήρα θέλουμε να έχουμε. 8. Μια παρακίνηση να ξεκινήσουμε να ζούμε περισσότερο εναρμονισμένοι με το ποιοι είμαστε πραγματικά. Πρώτη φορά σε αυτό το βιβλίο 1. Παρουσιάζονται ανοιχτά προσωπικές αποτυχίες και μικρές παροδικές καταστροφές καθώς και το κέρδος που προέκυψε από αυτές. 2. Ο συγγραφέας παρουσιάζει σαν «πολύ καλό» όλο αυτό που ο αναγνώστης φοβάται να παραδεχτεί μέχρι και σήμερα. 3. Ο συγγραφέας δεν γράφει σε ύφος «όλα θα πάνε καλά», αλλά «όλα θα πάνε καλά αν κάνεις τη δουλειά με τον Εαυτό σου». 4. Το βιβλίο παρέχει συνοδευτικό υλικό στον αναγνώστη, για να ξεκινήσει το ταξίδι της αυτοανακάλυψης. Δίνει επόμενα βήματα και πρακτικές συμβουλές. 5. Ένα βιβλίο/εγχειρίδιο που συνοδεύεται από online course αυτογνωσίας και self-coaching. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους σύγχρονους ανθρώπους σε πολλά βασικά θέματα όπως: σωστές συνήθειες, καλές επιλογές, αναβλητικότητα, διαχείριση φόβων, προσωπική ανάπτυξη, στόχοι και όραμα.
ISBN 13 ψηφία 978-618-5579-03-6
Κωδικός Biblionet 261175

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
16,11€
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,20€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786185579036
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια