Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Ποιοί είμαστε

Από το 2009 μέχρι κ σήμερα, όραμα μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο, φιλόξενο με ζεστασιά όπου οι άνθρωποι, οποιασδήποτε ηλικίας, που μας επισκέπτονται, να μπορούν να βρίσκουν αυτό που χρειάζονται.


Από μια απλή φωτοτυπία, ένα παιχνίδι, ένα βιβλίο, gadget, ηλεκτρονικές υπηρεσίες (βοήθεια σε συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων, πληρωμές λογαριασμών κ.α.).


Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα τους από την βρεφική ακόμη ηλικία, στηριζόμενοι στα ασφαλή υλικά κατασκευής τους ( υλικά όπως σιτάρι, βούτυρο και αλλά μη τοξικά υλικά), την εργονομία κ εξειδίκευση τους στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος χρηστών (δεξιόχειρες - αριστερόχειρες) για να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.


Το έμπειρο κ καταρτισμένο προσωπικό μας ο καλύτερος εκφραστής του ονείρου μας, πρόθυμοι πάντα να σας αναλύσουν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας.


Από την αγάπη σας κ την αποδοχή σας παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι κ σήμερα με την ίδια διάθεση κ λαχτάρα, όπως ήταν από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, ν’ ανανεωνόμαστε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς,


Το χαμόγελο σας, η ανταμοιβή μας


ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Έλληνος Στρατιώτου 47
26441 Πάτρα
ΑΦΜ: 119918684
ΔΟΥ: Α' Πατρών

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 36209416000

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια