Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

FRED

SWIMTRAINER ORANGE
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: FRED
FONT face="Arial" color="#000000" size="1"p align="left"Το πορτοκαλί σωσίβιο της SWIMTRAINER ''Classic'' απευθύνεται σε παιδιά 2-6 ετών με βάρος 15-36 κιλά. Είναι το μεσαίο στάδιο εκμάθησης της SWIMTRAINER ''Classic'' και με τον ειδικό σχεδιασμό τους επιτρέπει  να περάσουν στο επόμενο επίπεδο κολύμβησης, χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα χέρια μαζί. Είναι μικρότερο σε μέγεθος από το κόκκινο και δίνε..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Κατασκευαστής: FRED
FONT face="Arial" color="#000000" size="1"p align="left"Πληροφορίες: Το Swimtrainer Εκπαιδευτικό Σωσίβιο 3 Μηνών - 4 Χρονών απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 18 κιλά./p FONT face="Arial" color="#000000" size="1"p align="left"Βοηθάει τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό δίνοντας τους τη χαρά ότι τα καταφέρνουν μόνα τους. Αυτή είναι και η σωστή αρχή για να μάθει ένα παιδί να κολυμπάει. Περνώντας καλά..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια