Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ASMODEE

Κατασκευαστής: ASMODEE
Το Cortex² Challenge είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο με κάρτες για όλη την οικογένεια και ο δεύτερος τίτλος της σειράς. Θα σας διασκεδάσει και ταυτόχρονα θα σας δοκιμάσει σε δεξιότητες μνήμης, παρατηρητικότητας, αντίληψης, λογικής, συντονισμού, αφής και άλλες! Μη ξεγελιέστε από την φαινομενική απλότητα των δοκιμασιών καθώς οι σωστές απαντήσεις είναι αναγκαίες για να είστε ο νικητής αλλά δεν φθά..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ CORTEX CHALLENGE PLUS
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: ASMODEE
Το Cortex Plus είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο με κάρτες για όλη την οικογένεια και αποτελεί ένα νέο, διαφορετικό, ανεξάρτητο και εμπλουτισμένο τίτλο της σειράς. Θα σας διασκεδάσει και ταυτόχρονα θα σας δοκιμάσει σε δεξιότητες μνήμης, παρατηρητικότητας, αντίληψης, λογικής, συντονισμού, αφής και άλλες! Μη ξεγελιέστε από την φαινομενική απλότητα των δοκιμασιών καθώς οι σωστές απαντήσεις είναι ανα..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Κατασκευαστής: ASMODEE
Το CorteXxx (Ενηλίκων 18+) είναι ένα διασκεδαστικό και τολμηρό επιτραπέζιο με κάρτες αυστηρά για ενήλικες και αποτελεί ένα νέο, διαφορετικό και ανεξάρτητο τίτλο της σειράς. Θα σας διασκεδάσει, θα σας κάνει να γελάτε και ταυτόχρονα εκτός από τις αναστολές σας θα σας δοκιμάσει σε δεξιότητες μνήμης, παρατηρητικότητας, αντίληψης, λογικής, συντονισμού, αφής και άλλες! Μη ξεγελιέστε από την φαινομενική ..
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
Κατασκευαστής: ASMODEE
Το Cortex Kids είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο με κάρτες και αποτελεί τον πρώτο παιδικό τίτλο της σειράς. Θα σας διασκεδάσει και ταυτόχρονα θα σας δοκιμάσει σε δεξιότητες μνήμης, παρατηρητικότητας, αντίληψης, λογικής, συντονισμού, αφής και άλλες! Μη ξεγελιέστε από την φαινομενική απλότητα των δοκιμασιών καθώς οι σωστές απαντήσεις είναι αναγκαίες για να είστε ο νικητής αλλά δεν φθάνουν. Πρέπει ν..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια