Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

GROBAG

Κατασκευαστής: GROBAG
Η θερμοκρασία του δωματίου είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα για να μην υπερθερμαίνεται το παιδί ή να μην κρυώνει. Πολλοί γονείς αγχώνται να ντύσουν το παιδί υπερβολικά ή να έχουν σε πολύ υψηλή θερμοκρασία την θέρμανση στο σπίτι ειδικά τους χειμερινούς μήνες, γεγονός που μπορεί να κάνει το παιδί να ζεσταθεί χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να μην κάνει απολαυστικό τον ύπνο ..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Κατασκευαστής: GROBAG
Τα ρυθμικά παλμικά κύματα φωτός ενθαρρύνουν αργές, βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσουν το μωρό. Η πρώτη, ταχύτερη ρύθμιση παλμού αντανακλά τον ρυθμό αναπνοής του μωρού σε ηρεμία ~20 αναπνοές ανά λεπτό (bpm), βοηθώντας το μωρό να κοιμηθεί. Μόλις το μωρό κοιμηθεί, μεταβείτε στη δεύτερη, πιο αργή ρύθμιση παλμών που μιμείται τον ρυθμό αναπνοής σας κατά την ηρεμία για να βοηθήσει και εσάς να χαλαρώσετε κ..
51,80€
Χωρίς ΦΠΑ:41,77€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια